Podotherapie Nijmegen & Oud-West is een samenwerkingsverband van twee gepassioneerde podotherapeuten Sjors Noij en Chantal Sieveking. 

 

Sjors Noij is afgestudeerd in 2014 en heeft twee jaar in loondienst gewerkt, in de tussentijd heeft hij meerdere bij- en nascholingen gevolgd waaronder de cursus voor voetgerelateerde manuele therapie. Sjors kan hierdoor een extra specialisme aanbieden in de praktijk, want vanaf september 2017 zal Sjors als zelfstandige starten in Medisch Centrum Oud-West te Nijmegen met zijn praktijk Podotherapie Nijmegen.

 

Chantal Sieveking is afgestudeerd in 2015 vóór die tijd heeft Chantal onder andere als pedicure gewerkt in de regio Amsterdam, hierdoor heeft zij veel ervaring met de instrumentele voetbehandelingen bij ingroeiende e/o ingegroeide nagels, overmatige eeltvorming, likdoorns, wratten enzovoort.

Tijdens de opleiding is Chantal verhuisd naar het oosten van het land. Na twee jaar met veel plezier in loondienst gewerkt te hebben is de keuze gemaakt om haar praktijk Podotherapie Oud-West te starten in Medisch Centrum Oud-West te Nijmegen.

 

 

Podotherapeut Sjors Noij en podotherapeut Chantal Sieveking
Podotherapeut Sjors Noij en podotherapeut Chantal Sieveking

0644111283 

(Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.)

                                                                                               

 

 

Contact

info@podotherapienijmegenoudwest.nl

0644111283

Marialaan 352 

6541 RR

Nijmegen