Podotherapie Nijmegen & Oud-West is een samenwerkingsverband van twee gepassioneerde podotherapeuten Sjors Noij en Chantal Sieveking. 

 

Sjors Noij is afgestudeerd in 2014 en heeft twee jaar in loondienst gewerkt, in de tussentijd heeft hij meerdere bij- en nascholingen gevolgd waaronder de cursus voor voetgerelateerde manuele therapie en de cursus vervaardigen van podotherapeutische slippers en sandalen. Sjors kan hierdoor een extra specialisme aanbieden in de praktijk. In 2017 is Sjors als zelfstandige gestart in Medisch Centrum Oud-West te Nijmegen met zijn praktijk Podotherapie Nijmegen.

 

Chantal Sieveking is afgestudeerd in 2015 en heeft twee jaar in loondienst gewerkt en werkt nu bijna 3 jaar als zelfstandige in MCOW. Vóór die tijd heeft Chantal onder andere als pedicure gewerkt in de regio Amsterdam, hierdoor heeft zij veel ervaring met de instrumentele voetbehandelingen bij ingroeiende e/o ingegroeide nagels, overmatige eeltvorming, likdoorns, wratten enzovoort. Tevens heeft Chantal meerdere bij- en nascholingen gevolgd m.b.t.: voet- / enkelklachten, medical taping en manuele therapie gericht op de voet. Vanaf september 2017 is Chantal als zelfstandige gestart met haar praktijk Podotherapie Oud-West.

 

 

 

Podotherapeut Sjors Noij en podotherapeut Chantal Sieveking
Podotherapeut Sjors Noij en podotherapeut Chantal Sieveking

0644111283 

(Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08:30-17:30 uur.)

                                                                                               

 

 

Contact

info@podotherapienijmegenoudwest.nl

0644111283

locatie Nijmegen: Marialaan 352 6541 RR Nijmegen

locatie Beek: Verbindingsweg 8 , Beek-Ubbergen