Tijdens uw eerste bezoek aan de podotherapeut zal een onderzoek plaatsvinden, aansluitend wordt met u de therapiemogelijkheid besproken.

De podotherapeut zal altijd uitleggen wat de kosten zijn van de therapie. Klik op de knop vergoedingenoverzicht om een overzicht te krijgen per zorgverzekeraar.

 

De facturen worden verzorgd door een extern bedrijf: Infomedics. Per post of per e-mail zal u de factuur ontvangen, deze factuur betaalt u zelf en vervolgens dient u de factuur in bij uw zorgverzekeraar indien u in aanmerking komt voor een vergoeding. 

- Heeft u vragen over de inhoud van uw factuur? Neem dan contact op met uw podotherapeut.

- Bij Infomedics kunt u terecht betreft : inzake factuur en het opvragen van een kopie factuur.

- U dient zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar indien er onduidelijkheden zijn over de mate van vergoeding.

 

In sommige gevallen is het mogelijk dat wij de factuur rechtstreeks declareren bij de zorgverzekeraar, u kunt dit navragen bij uw podotherapeut. 

 

Vergoedingen voor podotherapie gaan NIET ten kosten van uw eigen risico omdat ze in het aanvullende pakket zitten. Informeer eventueel bij uw zorgverzekeraar hoe podotherapie wordt vergoed.

Vragen Podotherapie Nijmegen FAQ

Wat kost een steunzool op maat ?

Voor Nieuwe klanten kost een steunzool op maat = 283€.  Steunzool traject bij Podotherapie Nijmegen bestaat uit:  Onderzoek, 3D-scan, Afhaalconsult, Steunzool op maat, Eerste zool controle en 3 maanden service