U bent op het goede adres wanneer u ook in de zomerperiode op uw zolen wilt blijven lopen. Wij maken van uw steunzool een op maat gemaakte slipper. Hiermee wordt de therapietrouw vergroot en zal u als patiënt minder klachten ontwikkelen. U kan zelf een keuze maken uit verschillende kleurcombinaties en materialen. Op deze manier creëert u naar uw eigen smaak een slipper. In overleg met uw podotherapeut wordt de keuze van het bandje (schacht) bepaald.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Indien u een zooltherapie bij ons heeft kunnen wij van uw 2D of 3D zool een slipper of sandaal op maat laten maken. Voorafgaand aan het 1ste consult kan u op onze website de verschillende modellen en voorbeelden zien en eventueel al een keuze maken welke slipper u graag zou willen.

 

Er worden in totaal 3 afspraken ingepland:

 

Eerste consult: type bandje (schacht) van de slipper wordt gezamenlijk bepaald. Ook de kleurkeuze en materialen worden uitgekozen. De lengte en breedte van de slipper en/of sandaal worden opgemeten eveneens de schachtmaat.

Tweede consult: zodra alle onderdelen op maat zijn gemaakt en binnen zijn wordt er een afspraak in gepland om het bandje (schacht) op maat vast te maken aan uw slipper. De slipper wordt door ons na het consult afgewerkt.

Afleverconsult: vervolgens volgt er een afspraak om de slipper compleet af te leveren en krijgt uw advies en voorlichting tijdens dit consult.

 

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer : 06-44111283